Engagera dig för ett bättre Sverige

Ett parti växer med sina medlemmar och för varje ny medlem blir Moderaterna en större kraft och påverkansfaktor. Bli medlem och hjälp oss genom att engagera dina vänner, grannar och kollegor i kampen för en ny regering och en bättre politik för Sverige.

I Gislaveds kommun är vi 4 föreningar: Anderstorpsföreningen, Gislaved-Refteleföreningen, Hestraföreningen och Smålandsstenar-Burserydsföreningen. Föreningarna bedriver den lokala verksamheten med kampanjer och aktiviteter.

Du väljer själv som medlem hur mycket du vill engagera dig i Moderaterna. Du är lika viktig för oss, oavsett om du väljer att bli en aktiv medlem eller om du genom ditt medlemskap enbart vill stödja vårt arbete.

Ett medlemskap kostar 100 kronor under det första året. Bli medlem genom att swisha 100 kronor till 123 336 00 70 och ange namn och personnummer i swishmeddelandet. Efter första året bestämmer sen den förening du tillhör årsavgiften.

Stöd vårt arbete för att Sverige och Gislaveds kommun ska bli ett friare, tryggare och mer rättvist land. Bli medlem i Moderaterna!

Följ oss

instagram